اطلاعیه انتخاب پژوهشگر برتر

۱۱ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۵۴۳ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
به مناسبت هفته پژوهش، از دانشجویان گرامی دعوت می شود آثار پژوهشی یکسال اخیر خود را به کارشناس پژوهشی پردیس، جهت قرار گرفتن در فرآیند بررسی آثار، تحویل نمایند.
اطلاعیه انتخاب پژوهشگر برتر

به اطلاع دانشجویان پردیس تحصیلات تکمیلی خودگردان می رساند:

به مناسبت هفته پژوهش، از دانشجویان گرامی دعوت می شود آثار پژوهشی یکسال اخیر خود را از 1 مهر 96  الی 31 شهریور 97 تا تاریخ 15 آذر 97  به کارشناس پژوهشی پردیس، جهت قرار گرفتن در فرآیند بررسی آثار، تحویل نمایند.

دانشجویان گرامی به موارد زیر دقت نمایند:

دانشجویانی که در دوران تحصیل در مقطع دکتری در جشنواره پژوهشگران برتر دانشگاه برگزیده شده‌اند، مجاز به شرکت در این جشنواره نمی‌باشند.
انتخاب دانشجوی برتر صرفاً بر اساس فعالیت‌های پژوهشی انجام شود.
فرایند انتخاب با تشکیل کمیته‌‏ای در دانشکده برای بررسی رزومه متقاضیان و امتیازدهی (مطابق با جدول الف فایل محاسبه و توزیع امتیازات پیوست و مندرج در صفحه شش دستورالعمل)، انجام می‌شود.
رعایت نگارش مصوب دانشگاه علامه طباطبائی (Aَllameh Tabataba"i) و اعتبارسنجی مقالات در تمامی مستندات ارائه شده الزامی است.
در مراسم روز پژوهش دانشگاه، از دانشجوی دکتری برتر هر دانشکده تجلیل به‌عمل خواهد آمد و از دانشجویان برتر کارشناسی ارشد در مراسم اختصاصی دانشکده تجلیل خواهد شد.

دریافت فرم مدارک پژوهشگر