پردیس تحصیلات تکمیلی برگزار می کند: نشست تخصصی توسعه یادگیری الکترونیکی

۲۹ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۲۰۲ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
پردیس تحصیلات تکمیلی برگزار می کند: نشست تخصصی توسعه یادگیری الکترونیکی

نشست تخصصی با عنوان" توسعه یادگیری الکترونیکی در تحصیلات تکمیلی سیاستگذاری، اقدام و عمل" با حضور مسئولان و استادان این حوزه تخصصی ۳۰ آذر ماه جاری در محل پردیس تحصیلات تکمیلی خودگردان برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست که با توجه به ظرفیت های دانشگاه علامه طباطبائی در ایجاد و توسعه این سبک آموزشی و بهره مندی این دانشگاه از استادان و صاحبنظران در این زمینه تخصصی و با هدف زمینه سازی و همفکری در سیاست گذاری و توسعه آموزش مجازی و کمک به تصمیم سازی در این حوزه برگزار می گردد، اعضای منتخب کارگروه تخصصی یادگیری الکترونیکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،اعضای منتخب شورای راهبری توسعه آموزش مجازی دانشگاه علامه طباطبائی، اعضای منتخب  انجمن یادگیری الکترونیکی ایران به ارائه دیدگاه ها و راهبردهای خود در این خصوص می پردازند.

لازم به ذکر است علاقمندان می توانند از طریق سامانه آموزش مجازی دانشگاه به آدرس Lms.atu.ac.ir به طور زنده و هم زمان از سخنرانی ها و مباحث این نشست تخصصی بهره مند شوند.