دستورالعمل ثبت نام پذیرفته شدگان جدیدالورود شاهد و ایثارگر با سهمیه ۲۵% به بالا سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ مقطع تحصیلی دکتری(دوره های روزانه، نوبت دوم(شبانه) و پردیس دانشگاهی)
۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۹ کد : ۱۵۶۰۶ اطلاعیه ها

ضمن عرض تبریک و خیرمقدم به کلیه پذیرفته­شدگان آزمون دکتری سال تحصیلی 1401-1400 به اطلاع می­رساند که ثبت نام و ارسال مدارک جهت بهره­مندی از تسهیلات آموزشی و رفاهی امور شاهد و ایثارگر دانشگاه، به شرح ذیل طبق زمان بندی اعلام شده انجام می گیرد.

زمان و مراحل ثبت نام وتشکیل پرونده به شرح ذیل می باشد:

الف) ثبت نام غیرحضوری

1-زمان ثبت نام از روز دوشنبه مورخ 1400/6/8 لغایت روز چهارشنبه مورخ 1400/6/24

2-ورود به وب سایت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه به نشانی isar.atu.ac.ir

ب) مدارک مورد نیاز

1- یک قطعه عکس 4*3

2-تصویر کارت ملی یک برگ

3-تصویر صفحه اول شناسنامه یک برگ

4-تصویر کارت ایثارگری پشت و رو یک برگ

5-تکمیل فرم اطلاعات فردی دانشجو از  قسمت فرم های وب سایت امور شاهد و ایثارگر

*ضمنا ضروری می باشد فرم اطلاعات فردی پذیرفته شده تکمیل و به همراه مدارک فوق از طریق پست پیشتاز به مدیریت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه ارسال گردد.( روی پاکت پستی نام و نام خانوادگی، مقطع تحصیلی، دوره قبولی و رشته تحصیلی حتما ثبت گردد.)

نشانی: تهران، بزرگراه شهیدهمت غربی، دهکده المپیک، سازمان مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی، طبقه اول، مدیریت امور شاهد و ایثارگر.

کدپستی1489684511

شماره تماس:44737540-44737647