اطلاعیه بورس تحصیلی متقابل ایران و چین 2022-2021

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۴۹۸۱ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
با عنایت به برنامه مبادلات فرهنگی، علمی و آموزشی میان جمهوری اسلامی ایران و دولت چین...
اطلاعیه بورس تحصیلی  متقابل ایران  و چین 2022-2021

با عنایت به برنامه مبادلات فرهنگی، علمی و آموزشی میان  جمهوری اسلامی  ایران و دولت  چین و پیرو مذاکرات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  با همتایان  دولت چین، با اعطای تعدادی بورس  متقابل در رشته های تحصیلی مختلف در مقاطع تحصیلا ت تکمیلی برای سال تحصیلی  2022-2021موافقت نموده است .

برهمین اساس و بنا به سیاستهای اعطایی بورس دولت جمهوری اسلامی ایران علاقمندان می توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی:

نسبت به ثبت نام اولیه در رشته ها و دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (grad.saorg.ir) اقدام نمایند .

شایان ذکر است پس از ثبت نام در سامانه فوق الذکر، ضروری است متقاضیان از طریق سامانه اطلاع رسانی اداره کل بورس و اعزام دانشجویان به آدرس Scholarship.Saorg.ir نسبت به ثبت نام در سامانه جامع اموردانشجویان (سجاد–saorg.irPortal) تا پایان وقت اداری مورخ 02خردادماه 1400برابر با 23 می2021 اقدام نمایند .

- بدیهی است پس از پایان مهلت مقرر به هیچ گونه درخواستی ترتیب اثر داده نخواهد شد.

-لازم به ذکر است این ثبت نام به منزله ثبت نام اولیه می باشد و ارزیابی و تایید نهایی پذیرش متعاقباً اعلام خواهد شد .

-انتخاب متقاضیان برتر براساس سوابق تحصیلی، نمره زبان انگلیسی، سایر توانمندی های علمی و همچنین ارزیابی مصاحبه دانشگاه پذیرنده انجام می گیرد.

- طبق سیاست های کلی  وزارت علوم،تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  و  همچنین اصلاح ماده  35معافیت تحصیلی  مجلس شورای اسلامی  مورخ

1396/06/11 درخصوص متقاضیان دیپلمه برای ادامه تحصیل در دانشگاه ها را صرفاً محدود به دانشگاه های داخل کشور نموده  است لذا بورس دولت های خارجی  شامل دوره های  کارشناسی و عمومی رشته های پزشکی نمی باشد.

-در سال جدید تحصیلی، امکان درخواست مرخصی برای ثبت نام حتی برای( یک یا دو ترم ) وجود نخواهد داشت .

-کمیته بررسی اولیه متشکل از نهادهای ذیربط، متقاضیان واجد شرایط اولیه را جهت تصمیم گیری نهایی به شورای مرکزی بورس معرفی می نماید.

فایل پیوست 1

فایل پیوست 2